• bouw-en-ontwikkeling
    DELFSMA BOUW & ONTWIKKELING

Delfsma Bouw & Ontwikkeling is een belangrijk onderdeel van Betsema Groep. Sinds 2014 is Delfsma Bouw & Ontwikkeling binnen de groep de specialist voor nieuwbouw, verbouw en realisatie van projecten. Delfsma Bouw & Ontwikkeling is al bijna 100 jaar een bekende naam in Noord-Nederland.

Delfsma-Bouw

Delfsma-Bouw

BETROUWBAAR EN PERSOONLIJK

Delfsma Bouw & Ontwikkeling werkt met een enthousiast team vaste medewerkers. Daarnaast is bij Delfsma Bouw & Ontwikkeling afspraak ook daadwerkelijk afspraak. Een persoonlijke aanpak en begeleiding van A tot Z is vanzelfsprekend.

KWALITEIT EN VEILIGHEID

Ons bedrijf is aangesloten bij Bouwend Nederland en Bouwgarant. Alle projecten zijn aan belangrijke keurmerken verbonden en de kwaliteit wordt bewaakt conform strakke standaarden. Ook zijn wij VCA** gecertificeerd, wat betekent dat veiligheid een begrip is bij onze medewerkers.

Voor nadere toelichting en een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met Tjeerd Delfsma of uw gegevens achterlaten via de onderstaande link:

Nieuwbouw

Delfsma Bouw & Ontwikkeling realiseert woningen, scholen, bedrijfsgebouwen, multifunctionele accommodaties en sportcomplexen door heel Nederland voor particulier, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, bedrijven en overheid.

Voor de nieuwbouw van uw woning begeleidt Delfsma Bouw & Ontwikkeling u van A tot Z. In samenwerking met onze huisarchitect is ieder ontwerp mogelijk. Overleg met gemeenten, begeleiding tijdens het bouwproces en uiteindelijk de oplevering van uw droomhuis binnen uw budget verzorgen wij volledig voor u.

nieuwbouw

Heeft u al een stuk grond?

Heeft u al een stuk grond, maar nog geen ontwerp? Delfsma Bouw & Ontwikkeling werkt nauw samen met een vakkundige huisarchitect. Is uw budget beperkt, of kiest u voor gemak? Dan kunt u naar wens uit onze diverse woningtypes kiezen — van starterswoning tot exclusieve villa. Een groot deel is voorbereid, zodat u bespaart op de kosten voor het ontwerp. Uiteraard heeft u volop mogelijkheden wat betreft opties en eigen inbreng op het door u gekozen ontwerp. Delfsma Bouw & Ontwikkeling kan u gedurende het traject begeleiden, bijvoorbeeld voor de gehele omgevingsvergunning.

energiezuinig

Energiezuinig wonen

Kiezen voor Delfsma Bouw & Ontwikkeling betekent kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. In samenwerking met Koppen Bouwexperts wordt een woning ontwikkeld met een zo efficiënt mogelijke energieprestatie. Ook voor een bestaande woning kunt u een offerte aanvragen voor metingen en mogelijke energiebesparende aanpassingen.

Neemt u voor een vrijblijvende offerte contact op met Tjeerd Delfsma. Op verzoek komt hij bij u langs om uw wensen door te spreken of de offerte toe te lichten.

BROCHURE DOWLOAD »

PROJECTEN BOUW & ONTWIKKELING:

Project 6 woningen in Stiens

In Stiens is de verkoop gestart van 6 stijlvolle eengezinswoningen. In nieuwbouwplan Steenslân worden door…
woningen techum leeuwarden

20 woningen Techum Leeuwarden

Eengezinswoningen aan de Skuorre en Hameie opgeleverd. Delfsma Bouw & Ontwikkeling heeft in februari 2018 twintig…
clubgebouw varkenoord-rotterdam

Clubverzamelgebouw Varkenoord

In Rotterdam is in opdracht van Gemeente Rotterdam gewerkt aan de realisatie van het clubverzamelgebouw…

Brandweerkazerne Lemmer

Info: In 2015/2016 realiseerde Betsema Bouw de nieuwe brandweerkazerne in Lemmer. Een hele vooruitgang ten…

Nibbixwoud

Info: In opdracht van Gemeente Medemblik realiseerde Delfsma Bouw een sporthal met café en zalen in…
Menu