• hefsteigers
    HEFSTEIGERS

De inzet en verhuur van hefsteigers is één van de specialismen van Betsema Groep. Zowel voor werken in eigen beheer als voor verhuur biedt de eigen materieeldienst van Betsema Groep een totaalpakket op maat. Naast hefsteigers levert Betsema Groep ook diverse alternatieve bouwsystemen, hoogwerkers en verreikers.

ERGONOMIE

De hefsteiger is een uitstekend alternatief voor de traditionele stalen steiger. De hefsteiger voorkomt rugklachten doordat bukken tijdens werkzaamheden niet meer aan de orde is. De materialen worden mechanisch aangeleverd en het platform wordt op de juiste werkhoogte gezet. Onze vakmannen kunnen vervolgens in een gezonde werkhouding aan de slag.

SNELHEID EN VEILIGHEID

Doordat het werk staande kan worden uitgevoerd heeft toepassing van de hefsteiger een groter rendement tot gevolg. Ook gaat de montage van een hefsteiger veel sneller dan de montage van een traditionele stalen steiger. De veiligheid is beter inzichtelijk wat bij traditionele steigers nog al eens te wensen overlaat. Montage wordt altijd door onze eigen monteurs uitgevoerd, inclusief de daarop volgende keuring waarna de machine wordt vrijgegeven voor gebruik.

Montage en Advies

Bij een aanvraag voor het huren van een hefsteiger kan er op verzoek een bezoek gebracht worden aan de bouw. De situatie wordt door specialisten van Betsema Groep zorgvuldig in kaart gebracht. Onze mensen denken met u mee en komen met een advies op maat. Neem gerust contact op voor mogelijkheden voor uw project.

LEES VERDER
LEES VERDER

Na de opdrachtbevestiging wordt de hefsteiger op onze materieeldienst volledig voor u op maat samengesteld. Daarna wordt deze naar uw project getransporteerd waarna de machine direct op de juiste positie voor de gevel kan worden geplaatst. Ook de plaatsing van de hefsteigers wordt door onze monteurs verricht, evenals de BMT keuring voordat de hefsteiger wordt vrijgegeven. Zo weet u zeker dat u over uitstekend materieel beschikt.

hefsteigers

Soorten hefsteigers

Betsema Groep beschikt over zo’n 140 hefsteigers. Keuze uit een ruim assortiment. Zo zijn er modulaire hefsteigers en robuuste hefsteigers met een vast platform voor het zware werk. Meer informatie over het huren van de hefsteiger en de mogelijke uitvoeringen leest u in de brochures. Naast hefsteigers kunt u bij Betsema Groep ook terecht voor verhuur van hoogwerkers, en overig materieel voor werken op hoogte.

resultaat-kwaliteit

Resultaat en kwaliteit

De hefsteiger is een uitstekend alternatief voor de traditionele stalen steiger. Ergonomisch behaalt u met de hefsteiger belangrijke voordelen doordat productie door uw mensen altijd staande kan worden uitgevoerd. Daarnaast kan door toepassing van hefsteigers meer productie worden gerealiseerd door uw medewerkers.

LEES VERDER
LEES VERDER

Metselwerkgevels kunnen verticaal opgetrokken en verticaal afgewerkt worden waardoor er in het voegwerk geen steigerslagen te zien zijn. Kortom, gebruik van hefsteigers levert een hoger rendement, leidt tot minder ziekteverzuim en zorgt voor een gevel van hoge kwaliteit. Het systeem met hefsteigers is zeer geschikt voor zowel woning- als utiliteitsbouw. Ook zijn toepassingen mogelijk bij ronde gevels, uitkragende gevels en nissen afhankelijk van het type gebouw en gevel. U kunt vrijblijvend om advies vragen.

PROJECTEN HEFSTEIGERS:

Hotel en appartementen Amstelveen

Project The City Garden Amstelveen is opgeleverd. “The City Garden” omvat luxe appartementen, een viersterren…

Hotel Haarlem

In Haarlem voert Betsema Groep de nieuwbouw van een hotel uit. Voor de realisatie van…

Alkondor Zwolle

Inzet hefsteigers voor project Alkondor Zwolle. Aanbrengen gevelplaten Op iedere hoogte de juiste werkhouding Neem…
Menu